Set planse mecanica 70cmx100cm


Prețul : 688,50Lei /Buc 850,00Lei Reducere:19%

Culoare :

50 Buc-Disponibile
Adaugă în coș

Setul contine 12 planse de mecanica, cu informatiile de baza necesare elevilor unei scoli de soferi pentru obtinerea permisului de conducere Categ. C si D.
Continutul planselor de mecanica, este conform prevederilor OMTCT Nr.1856/Oct2006 privitor la materialele didactice necesare scolilor de soferi (ce scolarizeaza categ. C si D), liceelor industriale, scolilor profesionale si colegiilor tehnice. In cadrul acestei planse sunt prezentate informatiile practice (prin ilustratii si scheme) necesare viitorilor soferi pentru a-si cunoaste in amanunt componentele autovehiculelor precum si modul lor de functionare.

Set planse mecanica 70cmx100cm

Setul contine 12 planse de mecanica, cu informatiile de baza necesare elevilor unei scoli de soferi pentru obtinerea permisului de conducere Categ. C si D. Dimensiunea planselor este de 70cm x 100cm. Plansele sunt tiparite pe banner indoor.
Continutul setului:
– plansa mecanica 1 – Motorul
– plansa mecanica 2 – Distributia
– plansa mecanica 3 – Alimentarea
– plansa mecanica 4 – Aprinderea
– plansa mecanica 5 – Transmisia
– plansa mecanica 6 – Directia
– plansa mecanica 7 – Sistemul de rulare
– plansa mecanica 8 – Suspensia
– plansa mecanica 9 – Instalatia de racire
– plansa mecanica 10 – Instalatia de ungere
– plansa mecanica 11 – Sistemul de franare
– plansa mecanica 12 – Instalatia electrica

Continutul planselor de mecanica, este conform prevederilor OMTCT Nr.1856/Oct2006 privitor la materialele didactice necesare scolilor de soferi (ce scolarizeaza categ. C si D), liceelor industriale, scolilor profesionale si colegiilor tehnice. In cadrul acestei planse sunt prezentate informatiile practice (prin ilustratii si scheme) necesare viitorilor soferi pentru a-si cunoaste in amanunt componentele autovehiculelor precum si modul lor de functionare.Informații despre expediere

Valoarea expedierii variaza din mai multe puncte de vedere: localitate sau in afara localitatii, volumul pachetului, valoarea lui, data livrarii, livrare prin Posta Romana sau Curier.

De aceea veti fi sunat dupa ce faceti comanda pentru a stabili toate detaliile legate de transport.

Va multumim pentru intelegere.

Rating-ul meu

Autentificați-vă pentru a adăuga / edita rating

Trebuie să cumpărați produsul pentru a da o recenzie

Toate evaluările


Fără evaluări