Vrei să economisesti intre 500 si 3000 de lei?

0

Ati cumparat vreodata o mobila pe care a trebuit sa o montati singur?
Majoritatea dintre dvs sunt sigur ca a facut acest lucru.
Daca a trebuit sa o montati singuri a fost greu, dar intr-un final ati reusit. A fost greu pentru ca nu v-a indrumat nimeni.
Dar daca doreati insa sa faceti o mobila mai speciala, dupa gustul dvs sau dupa spatiul din propria locuinta? Atunci apelati la o firma sau la o persoana specializata si faceati mobila la comanda.
Probema era ca si dvs ati fi putut face mobila, insa pentru unele detalii pe care nu le stiati a trebuit sa platiti unei alte persoane pentru aceste mici detalii intre 40 si 100% din valoarea materialelor.
Doat pentru o mobila de bucatarie aceste procente pot insemna sume intre 500 si 3000 de lei, sume pe care le-ati fi platit in plus. Si asta doar pentru ca nu stiati sa faceti o schita, un proiect sau o diagrama..
Daca doriti sa va faceti propria mobila, fara a mai apela la firme care sa va ia o gramada de bani, atunci puteti sa ma apelati, eu sunt Adrian , si pot deveni consilierul dvs personal. Va pot ajuta cu schite, proiect, diagrame si sfaturi, iar acest lucru va costa doar 200 de lei pentru un proiect (bucatarie, sufragerie, dormitor, hol, etc).

Share.

About Author

Comments are closed.